Tämä on peli ammattipyöräilyn etappikilpailujen ystäville. Vanha peli oli ehkä turhan raskas eikä se ollut säännöiltään itse kehitetty.

Pelin tarkoitus on tuoda lisää jännitettävää ja seurattavaa pyöräilyn etappikisoihin. Lyhyesti ideana on, että jokaisella pelaajalla on oma pieni joukkue sekä kokonais-, piste- että mäkikilpailussa, ja sijoitukset pelissä määräytyvät joukkueen jäsenten etappisijoitusten ja -aikojen mukaan.

Pelin kulku

Peli alkaa joukkueen valinnalla. Jokainen pelaaja valitsee joukkueeseensa pyöräilijöitä kokonaiskilpailuun, pistekilpailuun ja mäkipistekilpailuun. Nämä pyöräilijät voi valita muuten vapaasti, mutta täsmälleen samat joukkueet eri pelaajilla samassa kilpailussa on kielletty.

Joukkueeseen voi milloin tahansa tehdä muutoksia. Vaihdot maksavat pisteitä tai aikaa. Etapin lähtöhetken jälkeen tehdyt muutokset tulevat voimaan vasta seuraavalle etapille.

Kunkin etapin jälkeen päivitetään pelin tilanne kaikissa kilpailuissa. Kukin pelaaja saa kokonaiskilpailussa kaikkien joukkueensa jäsenten yhteisajan sekä piste- ja mäkikilpailuissa yhteispisteet. Viimeisen etapin päätteeksi katsotaan pelin voittajat kussakin kilpailussa.

Jos oman joukkueen pyöräilijä ei tule maaliin etapilla, niin kokonaiskilpailussa ajaksi lasketaan voittajan aika, johon lisätään aikasakko. Piste- ja mäkipistekilpailussa keskeyttänyt jää pisteittä.

Pelit