Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki vuoden 2023 Roosa nauhan suunnittelijoina

”YHTENÄ RINTAMANA RAKKAUDESTA ELÄMÄÄN.”

Apulanta-yhtyeen laulaja-kitaristilla Toni Wirtasella ja rumpalilla Sipe Santapukilla on ollut kunnia tehtävä suunnitella tämän vuoden Roosa nauha.

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksellä tuetaan suomalaista syöpätutkimusta.
Tämän vuoden teemana on lasten syövät. Keräyksellä tavoitellaan vähintään
neljän miljoonan euron pottia syöpätutkimukselle. Roosa nauhan suunnitelleet
Toni ja Sipe kannustavat kaikkia mukaan liittymään yhteiseen rintamaan.

”Syöpätutkimusta tehdään silloinkin, kun emme itse tiedä, että joku tekee jotakin meidän puolestamme. Se työ on epäitsekkyyttä puhtaimmillaan,” Sipe sanoo.

”Omasta lähipiiristäni on mennyt ihmisiä syövälle. Syöpä-sanalla on aika pelottava ja toivoton kaiku. Liian moni tapaus on johtanut siihen ikävimpään lopputulokseen. Lapsen syöpä koskettaa, ollaan elämän perustavanlaatuisten asioiden äärellä”, sanoo Toni Wirtanen.

”Lapsen syöpä tuntuu yksinkertaisesti väärältä. Roosa nauha -keräys voi olla ratkaiseva elementti, joka kääntää tilanteen voiton puolelle. Halusimme suunnittelemaamme Roosa nauhaan mukaan pienen niitin, joka merkitsee viimeistä niittiä syövälle”, Sipe toteaa.

Syöpätutkimuksen avulla vähennetään merkittävästi syöpäkuolemia ja kaikkien lahjoittajien tuella on valtaisa merkitys keräyksen onnistumisessa. Liity siis kanssamme rakkauden rintamaan ja lahjoita!

Roosa nauha -keräys on käynnissä 21.9.–31.10.
Roosa nauha -päivää vietetään perjantaina 6.10. Hyväntekeväisyysohjelma Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa nähdään livelähetyksenä MTV3:lla sunnuntaina 29.10. klo 19.30.

Lisätiedot Roosa nauha -keräyksestä:

www.roosanauha.fi ja www.syopasaatio.fi 

Syöpäsäätiön varainhankintajohtaja Sari Meller, puh. 050 40 90 550, sari.meller@cancer.fi (keräys, varainhankinta)

Syöpäsäätiön tutkimusjohtaja Jarmo Wahlfors, puh. 050 41 01 456, jarmo.wahlfors@cancer.fi (varojen käyttö, syöpätutkimus)

Syöpäsäätiön viestintäpäällikkö Carita Päivänen, puh 050 590 5415 (viestintä, haastattelupyynnöt)

Jätä kommentti