Apulanta-metsä istutettiin Heinolaan – katso päivän tunnelmat!

”Minusta kasvaa puu on Apulanta-yhtyeen hanke puiden ja metsän itseisarvon puolesta. Puut palvelevat kaikkea luomakuntaa niin, että voimme hengittää. Puut ovat myös koti tuhansille eliöille. Puut muistuttavat meitä elämän kiertokulusta ja siitä, keitä me olemme ja mihin olemme menossa.” 

 

Lauantaina 20.5. Heinolassa sijaitsevalle 2,2 hehtaarin maalpalstalle istutettiin liki 3600 koivuntaimea talkoovoimin. Apulannan kanssa mukana istuttamassa oli lähes 50 hengen faniporukka, jonka reippaalla otteella tuhannet taimet saatiin istutettua ripeästi maahan. Istutusta opastamassa ja työnjälkeä valvomassa olivat Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeen asiantuntijat.

Haluamme olla osana tukemassa metsien istuttamista, sillä metsät ovat tärkeitä ekosysteemejä. Kaikki voivat osallistua metsän istuttamiseen omalla tavallaan, esimerkiksi osallistumalla vapaaehtoistyöhön, tukemalla metsänistutusprojekteja tai istuttamalla puita omalle tontilleen. Metsän istuttaminen on yksi tärkeimmistä keinoista varmistaa, että tulevat sukupolvet voivat nauttia terveestä ja monimuotoisesta luonnosta. Suurin kiitos Apulanta-metsän istutuspäivästä kuuluu upealle talkooporukalle! Ilman heitä, tämä ei olisi onnistunut.” kertoo Sipe Santapukki.

Apulanta-yhtyeen aloittamaan Minusta kasvaa puu -metsähankkeeseen kuuluva Apulanta-metsä on kaikille avoin virkistysalue ja halukkaat voivat käydä paikan päällä seuraamassa metsän kasvua. Koordinaatit alueelle ovat: 61.22059188590489, 26.083360086103138

Apulanta osallistuu sekä metsän istutukseen että hoitamiseen ja kaikilla on mahdollisuus seurata Apulanta-metsän kasvua. Työt metsän ylläpidon osalta tulevat jatkumaan ja hanketta voi seurata Minusta kasvaa puu Instagram-tilillä @minustakasvaapuu sekä Apulannan omissa somekanavissa.

Kuvagalleria

Yksi kommentti artikkeliin ”Apulanta-metsä istutettiin Heinolaan – katso päivän tunnelmat!”

 1. Hellou, alkajaisiksi haluun sanoo teille, että kiitos viihdyttämisestä, ja välillä aivan saatanan hyvistä ja nasevista kommenteista. Diggaan itse teidän ihan alkutaipaleen tuotannosta eniten, kolmoseen asti oon kuunnellut levyt ”melkein” puhki.. 😂 Melkein..
  Mut sitte onhan teillä ihan mahtaviin radiotsipaleitakin, että luotto on kova siinä että en usko että edes osaisitte tehä niin paskaa biisiä, joka ei menestyisi. Sitten vielä tohon puunistutus asiaan:..
  – Te ootte ihan mahtavii, aika helkkarin jännä juttu, et teen aika ajoin itse aivan samaa.-
  Se vielä täytyy sanoa, että vaikka kuinka paljon diggailenkin teidän musaa ja ammattitaitoa niin en oo ikinä nähnyt yhtään teidän keikkaa.. Eikä sit kyl kiinnostakaan jos herroil on itel jotain muuta puuhaa silloin..
  Ajattelin vaan kysyä, että koska teillä olis keikka jossain täällä turkkuses…❓🙏🤭😊☺️🤤🤤🕊️:

  Vastaa

Jätä kommentti