Yhteystiedot

Apulanta

Postiosoite: PL 136, 15111 Lahti
email:
 apulantaofficial(a)gmail.com

Apulanta ei vastaa tähän osoitteeseen lähetetyn irtaimiston kohtalosta, eikä Apulanta voi taata lähetettyjen esineiden kuntoa mahdollisessa palautustilanteessa.

Keikkamyynti

Longplay Music Oy

Kimmo Hirvonen

tel: +358 (0)41 53 63 666
email:
 kimmo(a)longplaymusic.net
www.longplaymusic.net

Haastattelupyynnöt + muut tiedustelut

Lotta Lintukangas

tel: +358 (0)50 53 77 084
email:
 lotta.lintukangas(a)gmail.com

Jakelu

Playground Music Scandinavia

tel: +358 (0)3 260 32 01 / 02
email:
 Finfo(a)playgroundmusic.com

www.playgroundmusic.fi

UKK (Usein Kysytyt Kysymykset)

Minne voin lähettää fanipostia?

Bändi ottaa fanipostia vastaan osoitteessa:
Apulanta, PL 136, 15111 Lahti
Myös sähköisellä viestillä saa ilahduttaa osoitteessa:
apulantaofficial(at)gmail.com
Huomioikaa rakkaat ihmiset se tosiasia, ettei bändi yksinkertaisesti ehdi vastaamaan kaikkiin tulleisiin viesteihin, mutta lukevat niitä kyllä mielellään.

Apulanta mukaan polttarihubaan?

Bändiä kysellään, etenkin kesäisin, toistuvasti erilaisiin polttaritempauksiin mukaan. Useimmiten juhlakalu halutaan lavalle, joko laulamaan tai sitten muuten vain keekoilemaan. Yhtye ei kuitenkaan valitettavasti ole käytettävissä moiseen toimintaan, johtuen siitä yksinkertaisesta syystä, että polttarihauska ei ole hauskaa kenekään muun mielestä kuin kyseisen porukan. Apulanta ymmärtää, että aviosäädyn yöhön astuvalle yhtyeen diggailijalle tapahtuma voisi olla kova juttu, mutta muille juhlavieraille polttarihauska ei lähde. Se ainoastaan ärsyttää heitä ja he kokevat tulleensa ainakin osittain kusetetuiksi. Polttarisankarin väkinäinen – ja yleensä erittäin humalainen – kekostelu myös häiritsee yhtyeen ja tekniikkaryhmän työtä ja pääsääntöisesti johtaa esityksen laadun heikkenemiseen. Edellämainituista syistä johtuen yhtye kieltäytyy järjestelmällisesti, mutta kohteliaasti osallistumasta polttarimeininkeihin.
Nihkeästä polttarisuhtautumisestaan huolimatta Apulanta-yhtye toivottaa kaikille avioituville onnellista ja lemmekästä liittoa. Ja muistakaa: ”Naimisiin – Hyvä idea..blaa blaa blaa.” – A.Laurila

Lähettäisittekö Apulannan nimmarit minulle postitse?

Apulanta haluaa varata nimmarit ensisijaisesti muistoksi henkilökohtaisesta tapaamisesta, joten postitse nimmareita ei lähetetä.

Miksi joillakin keikoilla on ikäraja?

Tästä asiasta bändi ei itse päätä. Jos bändi on tilattu soittamaan esim. klubille ja järjestäjä myy paikalla alkoholia, on ikärajana Suomen lain mukaisesti 18 vuotta.

Milloin Apulanta tulee tänne meidän kylälle/kaupunkiin soittamaan?

Bändit tekevät keikkoja siellä minne ne on tilattu soittamaan. Jos haluat Apulannan keikalle kotikaupunkiisi, ota yhteyttä vaikkapa johonkin paikalliseen järjestöön joka järjestää keikkoja ym. tapahtumia. Keikkoja voi tilata Longplay Musicin kautta.

Longplay Music Oy:
Kimmo Hirvonen
tel.: +358 (0)41 536 3666
email: kimmo(a)longplaymusic.net

Moneltako huominen keikka alkaa/loppuu? Onko ikärajaa?

Tarkemmat (ja varmimmat) tiedot saat suoraan keikkapaikalta.