Apulanta esiintyy ensimmäistä kertaa Sinfonia Lahden kanssa Nokia Arenalla lokakuussa 2024

Suomen musiikkiskenen kiistaton ikoni, Apulanta-yhtye, on ilmoittanut historiallisesta esiintymisestään Tampereen Nokia Arenalla yhteistyössä Sinfonia Lahden kanssa. Yhteiskonsertin kapellimestarina toimii Erkki Lasonpalo. Ainutlaatuinen konsertti järjestetään 25.10.2024 Nokia Arenalla, ja se tulee olemaan ikimuistoinen hetki niin Apulanta-faneille kuin klassisen musiikin ystäville. Konsertti tarjoaa järkälemäisen kattauksen Apulannan parhaita kappaleita, jotka on sovitettu isolle sinfoniaorkesterille, tuoden uudenlaisen keikkaelämyksen. Tämä uniikki musiikillinen kohtaaminen on takuuvarmasti yksi vuoden 2024 suurimmista kohokohdista.

”Konsertti on meille kerran elämässä-tyyppinen mahdollisuus. Kaikenlaista hienoa on tullut vuosien saatossa tehtyä, mutta ei vielä koskaan täysikokoisen sinfoniaorkesterin kanssa. Kyseessä on niin ilmaisuvoimainen porukka, että illasta tulee kirjaimellisesti eeppinen. Sinfonia Lahti osoittaa mielestäni tämän myötä myös hienoa heittäytymiskykyä rikkoen kanssamme samalla eri musiikkityylien välille rakennettuja, keinotekoisen tuntuisia raja-aitoja. Biisit sovitetaan varta vasten tätä iltaa varten ja orkesteria johtaa Erkki Lasonpalo.” kertoo Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki.

Sinfonia Lahti on Suomen arvostetuimpia sinfoniaorkestereita, joka on vakuuttanut yleisönsä huippuluokan konserteilla. Tämä erityinen yhteistyö mahdollistaa Apulannan musiikin yhdistämisen klassisen musiikin maagiseen maailmaan.

”Ainutlaatuinen areena-tuotanto vie meidät aivan uudenlaiseen maailmaan. Kahden huippubändin yhteistyö on paljon enemmän kuin kahden summa ja odotammekin suurella innolla soivaa lopputulosta!”, iloitsee Sinfonia Lahden intendentti Maija Kylkilahti.

Apulannan ja Sinfonia Lahden yhteiskonsertti on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla kahden musiikin kärkinimen yhdistävän voimansa. Tätä spektaakkelia ei kannata jättää väliin. Lisätietoja konsertista, lipunmyynnistä ja muista ajankohtaisista tiedoista osoitteessa lippu.fi/apulantasinfonia sekä Apulannan ja Sinfonia Lahden sosiaalisen median kanavissa.

 

Apulanta & Sinfonia Lahti 

pe 25.10.2024 

Nokia Arena, Tampere

Liput tulevat myyntiin perjantaina 3.11. klo 9.00 osoitteessa lippu.fi/apulantasinfonia

Konsertti järjestetään yhteistyössä Nelonen Media Liven kanssa.

________________________________

Lisätietoja Apulanta:

Lotta Lintukangas

050 537 7084

email. lotta.lintukangas@gmail.com

www.apulanta.fi

 

Lisätietoja Sinfonia Lahti:

Maija Kylkilahti
Intendentti
050 518 4486

www.sinfonialahti.fi

 

Lipunmyyntitiedot: lippu.fi/apulantasinfonia

Yksi kommentti artikkeliin ”Apulanta esiintyy ensimmäistä kertaa Sinfonia Lahden kanssa Nokia Arenalla lokakuussa 2024”

  1. Kaikesta ainut laatuisesta tulee kuitenkin rahastuksen maku, miten olisi vielä kolmas keikka ihan kuulijoiden takia…

    Vastaa

Jätä kommentti