Apulanta julkaisi uuden singlen!

Musiikkikentän jättiläinen Apulanta julkaisi kauan odotetun singlen. 3D-kriisit -kappale ilmestyi digitaalisena julkaisuna suoratoistopalveluihin tänään perjantaina 10.9. Apulannan keulahahmo ja biisintekijä Toni Wirtanen on jälleen osoittanut neroutensa. Uusi biisi likistää niin lyyrisesti kuin tunnelmallisesti.

”3D-kriisit oli kriisissä pitkään. Tykkäsin todella paljon biisin melodiasta, mutta samalla tempo teki oikean soundin löytämisestä erittäin vaikeaa. Räjäytettiin koko tuttu Apulanta-soundi paloiksi ja kasattiin niistä uusi! Teksti liikkuu aika lailla ihmisyyden perusanatomian tasolla. On jopa koomista, miten samanlaisista atomeista koostuvat laajemmatkin dynamiikat, jotka ohjaavat valtakuntia. Ihmisyys on yksi.” kertoo Toni Wirtanen.

Yhtyeen viimeisimpiin hittijulkaisuihin lukeutuva ”Lokin päällä lokki” on striimannut hiljattain triplaplatinaa, eli 12 miljoonaa. Myös uusi studioalbumi on työn alla, mutta yhtye on toistaiseksi vaitonainen sen julkaisuajankohdasta. Kuluva vuosi on Apulannan uran 30-vuotisjuhlavuosi, joka huipentuu ensi kesänä bändin suurimpaan keikkaan Helsingin Olympiastadionilla.

KUUNTELE 3D-KRIISIT TÄSTÄ!

Kuvagalleria

Yksi kommentti artikkeliin ”Apulanta julkaisi uuden singlen!”

Jätä kommentti