Loppuunmyydylle Olympiastadionin keikalle on vielä mahdollista päästä mukaan!

Rajoitettu erä vapautuneita lippuja pian myyntiin!

Suomen kansan suursuosikki Apulanta ilahduttaa fanejaan, sillä yhtyeen loppuunmyydylle Helsingin Olympiastadion keikalle avautuu pian rajoitettu erä vapautuneita lippuja myyntiin. Alunperin bändin 30-vuotista uraa juhlistava megakonsertti A30 oli tarkoitus järjestää viime kesänä, mutta pandemiatilanteesta johtuvista syistä uusi keikkapäivämäärä on lauantai 2.7.2022.

Ajankohdan siirron vuoksi palautuneet liput tulevat uudelleen myyntiin tiistaina 25.1.2022 klo 9.00. Tarjolla on lippuja huippupaikoilta katsomosta sekä permannolta! Niiden Apulanta-fanien, jotka jäivät viimeksi nuolemaan näppejään, kannattaa toimia nyt nopeasti varmistaakseen paikkansa tälle kaikkien aikojen isoimmalle Apulanta-keikalle!

”On mahtavaa, että tällainen tilaisuus aukeaa niille, jotka eivät ennättäneet lippua ensirytäkässä hommata! Jokaisen Apulanta-fanin tulee saada mahdollisuus päästä juhlimaan meidän kanssamme! Keikan siirtämisen vuoksi keikkakuume on noussut jo todellisiin sfääreihin, emmekä malta odottaa, että pääsemme räjäyttämään Stadionin ensi kesänä!”, veistelee Apulannan keulahahmo Toni Wirtanen.

APULANTA – A30 -Olympiastadion konsertti
La 2.7.2022, Olympiastadion, Helsinki
Liput tulevat myyntiin ti 25.1.2022 klo 9.00 osoitteessa www.lippu.fi/apulanta
Liput alkaen 30,30€

Ostorajoitus: 8 lippua / asiakas.
Saatavissa myös VIP- paketteja.
Lisätiedot lipputyypeistä sekä VIP- paketeista osoitteesta: www.lippu.fi/apulanta

Nähdään heinäkuussa uusitulla Olympiastadionilla!

HUOM! Apulanta A30 -stadionkonsertti seuraa viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Keikka järjestetään täysimääräisenä tapahtumana heinäkuussa 2022, mikäli viranomaisten määrittelemät terveys- ja turvallisuussäädökset niin sallivat. Tapahtumaa ei järjestetä, jos viranomaisten ohjeistus sen estää. Tapahtuman siirtyessä, käy ostettu konserttilippu automaattisesti uutena konserttipäivänä tai voit palauttaa sen. Asiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty käsittely- ja tilausmaksut.

Huomioithan, että vallitsevista olosuhteista johtuen keräämme jokaiselta lipunostajalta ajantasalla olevat yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero) mahdollisten tiedotteiden jakelun vuoksi. Keräämme yhteystiedot tilauskohtaisesti, eli riittää että lippujen ostaja jättää yhteystietonsa, hänen ei tarvitse nimetä kaikkia seurueen henkilöitä tai antaa heidän yhteystietojaan, vaikka ostaisikin useamman lipun.

3 kommenttia artikkeliin ”Loppuunmyydylle Olympiastadionin keikalle on vielä mahdollista päästä mukaan!”

  1. Moro nyt oli huono skreeni show. Olisi voinut näyttää Tonia tai tai muita pändin jäseniä eikö mitään muuta

    Vastaa

Jätä kommentti