Kohti Baronaa, Mikkeliä ja Hämeenlinnaa

Ihminen on aika pieni yksikkö, kun pääsee tarpeeksi suureen tilaan. Omassa maailmassani tunsin eilen olevani todella pieni poika, kun kävimme mittailemassa Baronan paikkoja ja sijoittamassa lavan, matomontun yms. silmämääräisesti oikeisiin kohtiin. Voin kertoa, että mielikin oli kuin pienellä pojalla, kun kuvittelin Teidät katsomoon. Oli vähintäänkin huikeata ajatella, että soitamme kyseisessä paikassa heti 2015 alkajaisiksi. Aika kului kuin siivillä, kun tutustuimme huolella areenaan sekä esiintyjän että yleisön näkövinkkelistä. Tsekkailimme kaikki eri paikat ja katsomosektorit läpeensä ja varmistimme, että lipun ostaneilla on varmasti hyvä olla.

Areenaspektaakkelin suunnitteluun kuuluu tosi paljon muutakin kuin biisilistan kirjoittaminen. Erilaisia suunnittelupalavereja pidetään lähes päivittäin. Käsillä olevan kiertueemme välipäivät menee enemmän tai vähemmän jäähallispektaakkelin parissa. Miitinkejä ja aivoituksia otetaan sellaisistakin asioista, joita emme osanneet edes etukäteen ajatella. Konserttiemme toteutuksessa on mukana satoja ihmisiä ja lopun kaiken paletti on kuitenkin meidän käsissämme. Vaikka Barona-matka onkin vasta alussa, se on ollut jo tähän mennessä tosi antoisa, vaikkakin tietenkin myös työläs. Kuinka hieno fiilis lavalla tuleekin sitten tammikuun alussa olemaan, kun olemme viimein saaneet kaiken mahtavuuden siirrettyä aivoituksistamme konkretian tasolle. Keikoista tulee ikimuistettavat, voin luvata sen jo nyt! Lämmin kiitos vielä kaikille Teille, jotka annoitte meille tämän mahdollisuuden.

Lyötyämme eilen lavarakennelman mitat paikan päällä lukkoon selvisi, että voimme vapauttaa vielä muutamia lippuja myyntiin. Koska lavaa ”työnnettiin” lähemmäs takaseinää, lippuja vapautuu pieni määrä sekä permanto- että istumapaikoilta. Sanomattakin on selvää, että TORSTAINA KANNATTAA OLLA AJOISSA LIIKKEELLÄ, mikäli ei ole vielä pilettiä onnistunut hankkimaan.

Barona, sekä koko syksy muutenkin on puhaltanut bändimme aivan uuteen liekkiin. Kuten Toni kirjoitti, käsillämme on tähän mennessä paras kiertueemme. Se on totta. Ja se on paljon sanottu. Kaikki keikkamme ovat olleet loppuunmyytyjä ja bändiin on tarttunut valtava energia sekä tekemisen ilo. Ohessa muutama otos viime vkonlopulta. Kiitos Loimaa ja Tavastia!!1! Ensi vkonloppuna näemme Mikkelissä sekä Hämeenlinnassa!

Lämmöllä,

Sipe

Jätä kommentti