Lisäkonsertti Baronalla

Apulanta elää erikoista aikaa. Syysrundimme on käynnistynyt poikkeuksellisen intensiivisesti, jokainen keikkamme on myyty toistaiseksi ennakkoon loppuun ja tuntuu kuin ympärillämme oleva pöhinä olisi saanut aivan uuden vauhdin. Sellaisen, jonka kokee huvipuistolaitteessa. Samaan aikaan jännittää, naurattaa, kihelmöi ja pikkaisen pelottaakin, mutta kyydin joka hetkestä kuitenkin nauttii.

Keikkamme ovat olleet huikeita. Lippuluukuilla on myyty ei-oota joka ilta, kun kaikki halukkaat eivät ole millään mahtuneet mukaan meinikeihin. Soittofiilikset ovat olleet suoraan sanoen sykähdyttäviä, ja se on näillä kilsoilla ainutlaatuista. Kaikesta huolimatta taas jännittää. Vaikka ympärillämme vellova tulva ja kohina on imaissut meidät keskelle kaunista myrskyä, huomisaamua odottaa pelonsekaisin tuntein. Ostitte viikko sitten ensimmäisen jäähallikeikkamme loppuun yhdessä hujauksessa, joka yllätti meidät täydellisesti. Olimme yhtäkkiä tilanteessa, joka vaati lisäkeikan järjestämistä. Emme lähtökohtaisesti edes tienneet, haluatteko toteuttaa ensimmäisen spektaakkelin kanssamme, joten olihan se epätodellisen tuntuinen etuoikeus ryhtyä järjestämään toista kylkeen. Toisen konsertin järjestäminen oli iso ponnistus jo sinänsä, kun piti siirtää lätkämatsia yms. säätöä, mutta onneksi saimme kaiken hoitumaan parhain päin. Periaatteessa tässä vaiheessa pitäisi olla helpottunut olo, mutta ihmismieli ei osaa pelata sellaista peliä. Huomisaamu tuo jälleen mukanaan ne hetket, jolloin pureskelemme kynsiämme ja toivomme, että saamme toteuttaa perjantain spektaakkelin niiden ystävien kanssa, jotka eivät päässeet lauantaille mukaan.

Olkaa sitten tarkkoina heti klo 9 alkaen! Lippupalvelun nettikauppa myy kaikki liput, tällä kertaa myös ne harvat ja valitut SNAKEPIT-piletit. Älkää uinuko liian pitkään, sillä kosto kolmosta ei varmasti tule!

Ohessa tuttuun tapaan vielä muutama otos viime vkonlopun vedoista. Kiitos Joensuu ja Kouvola!!!! Vkon päästä räjäytämme Loimaan ja Tavastian, Tammikuun 9. & 10. Barona-areenan!

Lämmöllä,

Sipe

Jätä kommentti