Apulanta-metsä! Minusta kasvaa puu -hanke laajentaa Heinolaan!

Heinolan kaupunki on osoittanut maapalstan, jonne istutetaan ihka oikea Apulanta-metsä! Istutuspäivää vietetään la 20.5. Heinolassa. Mukaan tarvitsemme innokkaita koivuntaimienistuttajia, joilla luonto ja metsä lähellä sydäntä. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen apulantaofficial@gmail.com ja kerro lyhyesti rakkain metsään liittyvä muistosi. Apulanta valitsee tarinoiden lähettäneiden joukosta 20 metsäfania, jotka pääsevät ystävänsä kanssa osallistumaan istutuspäivään bändin kanssa. Hakuaika päättyy 24.4. ja ilmoitamme valituille henkilökohtaisesti. Istutuspäivä-rekry käynnissä Apulannan somekanavissa sekä @minustakasvaapuu -ig:ssä.

Apulanta osallistuu sekä metsän istutukseen että hoitamiseen ja kaikilla on mahdollisuus seurata Apulanta-metsän kasvua. Työt metsän ylläpidon osalta tulevat siis jatkumaan – pysy kuulolla!

Minusta kasvaa puu -hanke sai alkunsa Olympiastadionilla vuonna 2022, kun Apulannan 30-vuotisen uran kunniaksi järjestetyllä juhlakeikalla jaettiin yhteensä 350 000 koivunsiementä konserttivieraille giveaway-lahjana. Kampanjan tavoitteena on osoittaa, että pienikin teko on suuri ja pienelläkin idealla on vaikuttavuutta jos siitä innostuu tarpeeksi moni.

Yhteistyössä: Heinolan kaupunki, Päijät-Hämeen metsänhoitoyhdistys, Vesivek, Turku Energia, Backstage Rock Shop, Reissuruoti

Jätä kommentti