Tänään julkaistu Apulanta-yhtyeen albumi on myynyt platinaa – Kuuntele Sielun kaltainen tuote

Apulanta-yhtyeen tänään julkaistu studioalbumi Sielun kaltainen tuote on myynyt platinaan oikeuttavan määrän. Albumi on yhtyeen uran kolmastoista pitkäsoitto ja se jatkaa edellisten julkaisujen tapaan voitokasta jalometallijuhlaa. Albumi ilmestyi digitaalisen version lisäksi myös cd:nä ja LP:nä.

Sielun kaltainen tuote sisältää mm. järkälemäiseksi hitiksi nousseen singlen Lokin päällä lokki (triplaplatina) ja radioaalloiltakin tutun kappaleen 60 uutta ongelmaa (platina). Kaikki kappaleet on säveltänyt ja sanoittanut Toni Wirtanen. Uudella levyllä kuullaan DJ Infekton kädenjälki ja Apulannan keikoilla lisäkitaristina toimivan Pauli Hauta-ahon kitarointia mm. kappaleissa Sielun kaltainen tuote ja 3D-kriisit. Levyn on miksannut Jyrki Tuovinen ja tuottanut Jyrki Tuovinen, Apulanta ja DJ Infekto. Albumin on masteroinut Jasse Kesti / Kesthouse mastering.

Viralliset levyjulkkarit vietetään tänään 14.10. Tampereen Pakkahuoneella, jossa nähdään Kiertueen kaltainen tuote -2022 rundin kolmas keikka. Kiertue kattaa kahdeksan paikkakuntaa ja päättyy marraskuussa Rovaniemelle.
Katso keikkojen lisätiedot täältä.

APULANTA – KIERTUEEN KALTAINEN TUOTE  2022
7.10. Pori, West Areena
8.10. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
14.10. Tampere, Pakkahuone / Levynjulkaisukeikka
15.10. Tampere, Pakkahuone
21.10. Turku, Logomo
22.10. Jämsä, Himos Areena
28.10. Järvenpää, Aino Areena
29.10. Lahti, Lahti Halli
19.11. Rovaniemi, Lappi Areena, Yks pikku juttu festarit

Yksi kommentti artikkeliin ”Tänään julkaistu Apulanta-yhtyeen albumi on myynyt platinaa – Kuuntele Sielun kaltainen tuote”

  1. Hei Apparit!
    Milloin keikkailette jälleen Lahes?
    Innolla odotan keikkaanne🤘

    Vastaa

Jätä kommentti