Apulannan A30-Olympiastadion keikkaa ei järjestetä elokuussa 2021 – uusi keikkapäivä kesällä 2022

Tiedote 17.6.2021
Julkaisuvapaa heti

Apulanta -yhtyeen Olympiastadionin keikka järjestetään kesällä 2022. Yhtyeen oli tarkoitus esiintyä elokuussa 2021 Olympiastadionilla, mutta pandemiatilanne on hankaloittanut keikan järjestelyjä merkittävästi ja tässä kohtaa on pakko tehdä ratkaisuja. Vaikka tilanne vaikuttaa tällä hetkellä kehittyvän hyvään suuntaan ja kesällä päästään varmasti nauttimaan yleisötapahtumista, tulee elokuu pian, ja näin mittavan konserttituotannon läpivienti rajoitetulla kapasiteetilla ei ole mahdollista, sillä loppuunmyydylle Olympiastadionille odotetaan yli 40 000 konserttivierasta. Päätös ei ole helppo, mutta sillä halutaan varmistaa että yleisö pääsee ensi vuonna juhlimaan Apulannan kaikkien aikojen suurinta keikkaa turvallisesti yhdessä ilman rajoituksia!

Uusi keikka järjestetään vuonna 2022:
Apulanta – A30 
La 2.7.2022, Olympiastadion, Helsinki

Elokuussa piti soittaa loppuunmyydyllä Stadikalla ja juhlistaa meidän bändin 30-vuotista retkeä komeasti ja eniten. Ollaan kuitenkin saavuttu siihen pisteeseen, että joudumme ilmoittamaan, että A30-synttärijuhlia ei juhlita vielä tänä vuonna. Maailma on avautumassa, mutta juuri nyt tilanne ei kuitenkaan ole tarpeeksi hyvä meille. Kaikkemme teimme, mutta valitettavasti aika loppui kesken. Olemme tehneet älyttömän määrän työtä keikan eteen. Kuukausitolkulla ideointia, suunnittelua ja valmisteluja. Inspiraatiota, innostusta ja tekemistä. Nyt kuitenkin käännämme katseet tulevaan! Voimme nimittäin luvata, että ensi vuonna tulee hienoa! Sen me ansaitsemme, ja ennen kaikkea sen ansaitsevat meidän fanit, joiden kanssa tämä matka ollaan kuljettu. Nyt pitää vain jaksaa odottaa tämä viimeinen pätkä, niin kyllä tästä vielä juhlimaan päästään!” kommentoi Toni Wirtanen Apulanta-yhtyeestä.

Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput käyvät vuoden 2022 konserttiin sellaisenaan.
Jos kuitenkin haluat palauttaa lipun, katso palautusohjeet ja lisätiedot Lippupisteen sivuilta ao. linkistä. Lippujen palautusoikeus on voimassa 17.7.2021 asti.

Apulanta: https://www.lippu.fi/artist/apulanta/apulanta-a30-2822720/

Nähdään kesällä 2022!

UKK:

MIKSI TAPAHTUMA PERUTTIIN?
Yhtyeiden oli tarkoitus esiintyä peräkkäisinä viikonloppuina elokuussa Olympiastadionilla, mutta pandemiatilanne on hankaloittanut keikkojen järjestelyjä merkittävästi ja tässä kohtaa on pakko tehdä ratkaisuja. Koska toistaiseksi ei ole varmuutta, että tapahtuma voidaan järjestää ilman yleisörajoituksia ja turvavälejä on peruminen tässä vaiheessa välttämätöntä. 

MILLOIN TAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN SEURAAVAN KERRAN?   
Apulanta -yhtyeen konsertin uusi päivämäärä on 2.7.2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttipäivään. Sinun ei tarvitse tehdä mitään!

MITEN JO OSTETTUJEN LIPPUJEN KANSSA KÄY?
Jo ostettu konserttilippu käy sellaisenaan uuteen konserttipäivään. Sinun ei tarvitse tehdä mitään!

VAPAUTUUKO TAPAHTUMAAN VIELÄ LIPPUJA?
Mikäli tapahtumaan vapautuu palautusten myötä lippuja myyntiin infoamme siitä erikseen lipunmyyntisivulla.

MIKSI YHTEYSTIETOJANI KERÄTÄÄN LIPPUA OSTAESSA?   
Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.   

VOITIN LIPUT TAPAHTUMAAN PAIKASTA X TAI Y. MITEN LIPULLENI KÄY??
Palkintolippusi käy sellaisenaan vuoden 2022 tapahtumaan. Sinun ei tarvitse tehdä mitään! Jos et ole vielä saanut lippuasi lähetetään se sinulle viimeistään 1kk ennen tapahtumaa!

MITÄ TEEN KESÄLLE 2021 MAJOITUSTEN KANSSA?
Tapahtuma ei korvaa peruuntuneita majoituskuluja. Olet saanut majoitusvarauksen ehdot varaamisen yhteydessä. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukselta ja ole yhteydessä majapaikkaasi.

OLEN OSTANUT JO JUNA-/BUSSILIPUN, MITEN TOIMIN?
Tapahtuma ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi ja ole yhteydessä asiakaspalveluun.

MITEN SAAN YHTEYDEN KONSERTIN JÄRJESTÄJÄÄN?
Nelonen Media Liven tavoitat kaikkiin lisäkysymyksiin liittyen osoitteessa tapahtumat@nelonenmedia.fi

Lisätiedot konsertista:

Apulanta:
Lotta Lintukangas (0505377084, lotta.lintukangas@gmail.com)

Nelonen Media:
Marko Salo, marko.salo@sanoma.com

Lippu.fi:
asiakaspalvelu@lippu.fi

Jätä kommentti