Vapun päällä vappu – Virtuaalinen vappukeikka 30.4.!

Apulanta nähdään virtuaalisella keikalla vappuaattona!

Juhlavuottaan viettävä Apulanta vetää vuoden ensimmäisen keikkansa virtuaalisessa Helsingissä vappuaattona! Keikka on katsottavissa Nelosella ja Ruutu-palvelussa 30.4. klo 19.00

”Nyt on virtuaalista! Eipä vähä! Ei muuta kuin munkit pataan ja simapönttö pöhisemään, nimittäin täältä pläjähtää meidän 30-v juhlavuoden ensimmäinen keikka! Härkänen vappuspektaakkeli tulossa Stadin Vallisaaren eeppisistä maisemista. Siimaa ei anneta!” Kommentoi Apulanta.

Lisätietoa aiheesta:

Vappua juhlitaan Apulannan ja Stigin huikeilla keikoilla Virtuaalisessa Helsingissä!

Vappua vietetään tänäkin vuonna poikkeusoloissa. Koska kevätkauden avausta ei vieläkään päästä juhlistamaan massatapahtumissa, tarjoutuu vapun juhlijoille ainutlaatuinen tilaisuus viettää vappua Apulannan ja Stigin ennennäkemättömillä virtuaalikeikoilla Nelosella ja Ruudussa vappuaattona.

Vapun päällä vappu on Nelonen Median, Helsingin kaupungin ja virtuaaliteknologiaan erikoistuneen Zoan Oy:n yhteistyössä järjestämä virtuaalikonsertti, jossa Suomen suosituimpien artistien ehdottomaan kärkeen kuuluvat Apulanta ja Stig nousevat lavalle virtuaalisen Helsingin paraatipaikoilla.

Vapun päällä vappu -show’ta pääsee seuraamaan vappuaattona klo 19 alkaen Nelosella ja Ruudussa.

Kaksi näyttävää, hitintäyteistä keikkaa sisältävässä show’ssa päästään ensin merelliseen Vallisaareen, jossa virtuaaliselle lavalle nousee näyttävistä lavarakennelmista ja livekeikkojensa teatraalisuudesta tunnettu Apulanta.

Illan huipentaa virtuaalisella Senaatintorilla tavaramerkkiviiksiensä muotoiselle lavalle nouseva bilepopin kruunaamaton kuningas Stig, jonka keikka on täynnä tanssittavia bilehittejä.

”Laadukkaan viihteen merkitys ja tarve on pandemian aikana kasvanut suuremmaksi kuin koskaan ja onkin innostavaa olla mukana luomassa virtuaalista vappujuhlaa suomalaisille Nelosen ja Ruudun välityksellä. Tietysti odotamme malttamattomana, että pääsemme jälleen järjestämään isoja livetapahtumia mutta sitä ennen pyrimme tekemään etävapusta kaikille mahdollisimman hauskan”, sanoo Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso.

Vapun päällä vappu -show huipentaa Suomen vappupääkaupunkina tunnetun Helsingin virtuaalisen vappuohjelman, jolla kaupunki kannustaa suomalaisia viettämään tänäkin vuonna kevätkauden avausta lähipiirissä, kokoontumisrajoitusten mukaisesti.

”Epidemiatilanne luo jo toivoa normaalimmasta kesästä, mutta haluamme kannustaa kaupunkilaisia jaksamaan kokoontumisrajoituksia vapun yli. Toivomme, että vappua juhlitaan omassa lähipiirissä, jotta tartuntatilanne ei vapun takia pahene. Suomen vappupääkaupunkina Helsinki iloitsee, että tänäkin vuonna saamme tarjota yhdessä kumppaneidemme kanssa kaikille suomalaisille huikeaa vappuohjelmaa kotisohvilta seurattavaksi”, iloitsee pormestari Jan Vapaavuori.

Vapun päällä vappu -konsertin virallisina pääyhteistyökumppaneina toimivat Helsingin kaupunki, VR, Xiaomi, Radio Suomipop ja Nelonen Media.

Vapun päällä vappu -show vappuaattona 30.4. klo 19 Nelosella ja Ruudussa.

12 kommenttia artikkeliin ”Vapun päällä vappu – Virtuaalinen vappukeikka 30.4.!”

 1. KIITOS KEIKASTA! Tänä aikana ei voi muuta kiittää suuresti teitä taiteilijoita/muusikoita, että jaksatte tämän kaaoksen keskellä jatkaa ja tsempata. Toivomme kaikki että tämä Corona-aika saadaan joskus päätökseen ja elämä saa jatkua myös oikeilla keikoilla! Tulemme sitten nauttimaan huippuesiintyjistä, kuten Apulanta!

  Vastaa
 2. Moro
  Katson tätä keikkaa ja en voi muuta sanoo vittu mitä paskaa.. en ikinä olis uskonu apulannasta ..huikee bändi olen aina fanittanut,mut nyt meni maku tähän keikkaan wtf. manit pois tms…
  Haloo Toni ja muu bändi 😔

  Vastaa
 3. Kiitos APULANTA! Vapun päällä Vappu, aivan loistava. Odotan syksyn A30 keikkaa. Toivottavasti tavataan!

  Vastaa
 4. Oli erittäin hieno koko show ja kaiken kaikkiaan visuaalisointi murskaava molempien artistien näytöksissä. Apulanta kosketti suuresti! Siinähän oli Kotkiakin, jotka kantoivat maapalloja ja loppupeleissä pallot olivat jammailevien patsaiden käsissä, jotka kävelevät Kotkan kyyneleissä pitkin Näsijärveä tai jotain muuta vettä. Taivasta ja vettä kuvailtiin siten, että tältäkin kuivahkolta vanhalta Kotkalta taas puristui muutama kyynelkin. Eli siten, että Apulanta toimitti konserttinsa erittäin hyvin ja johdonmukaisesti ajatellen tätä maailman laskusuhdannetta.
  Stig osaltaan on maailman söpöin pitkä mies, jonka itseironia on valloittavaa. Monesti kuitenkin vitsiniekkarit saataa jäädä paitsi jostakin elämään kuuluvasta ja elämää rakentavasta kauneudesta, jos näin voi sanoa. Puheen tai tekstin hienosäätö voisi olla aina paikkallaan. Vaan elämä ja maailma on kuitenkin vakava paikka. Rakastan huumoria ja osuvia vitsejä. Itselläni ollut ystävä, joka on laukonut ”sata” vitsiä 7 vuoden aikana päivittäin. Stig olet upea ja varmaan kykenevä rakentamaan osaltasi tulevaa maailaa. Kaikkea hyvää Sinulle täältä tovottelen! Ps. Puuma oli ihana!

  Vastaa

Jätä kommentti