Apulanta sytyttää Olympiastadionin kesällä 2021!

Tiedote 21.9.2020

Julkaisuvapaa heti

APULANTA SYTYTTÄÄ OLYMPIASTADIONIN KESÄLLÄ 2021

Apulanta ilmoitti tänään Radio Rockin suorassa lähetyksessä esiintyvänsä kesällä 2021 uudistetulla Oympiastadionilla! Suomen suosituin yhtye täyttää ensi vuonna 30 vuotta, jonka kunniaksi bändi nousee suurimmalle lavalle kuin koskaan aikaisemmin. Konsertti kantaa teeman mukaisesti nimeä A30.

Apulannan matka on ollut uskomaton ja ainutlaatuinen alusta alkaen. Heinolassa vuonna 1991 perustettu yhtye on saavuttanut lähes kaiken mahdollisen. Apulanta on julkaissut ilmiömäisen suosion siivittämällä urallaan yhteensä 12 albumia, 5 kokoelmalevyä, livetallenteita ja lukuisan määrän ep:itä ja singlejä. Jokainen julkaisu on noussut virallisten listojen kärkeen ja lähes kaikki myyneet jalometalliin oikeuttavia määriä.  Bändi on esiintynyt vuosien varrella loppuunmyydyille keikka-areenoille ympäri maata, ja heistä on tehty mm. kirjoja ja elokuva.

Apulanta on ollut aina kaikessa tekemisessään itsenäinen suunnannäyttäjä ja valloittanut aitoudellaan koko Suomen kansan puolelleen. Olympiastadionilla tullaan kokemaan räjäyttävä kavalkadi kuolemattomia klassikoita ja uusimpia hittejä!

”Onhan nää stadionjuhlat suuruudenhulluudessaan ihan älytön ajatus, mutta kerranhan sitä vaan bändi täyttää 30! Tässä on ollut tämmöistä valotonta aikaa jo turhan kauan, niin kelattiin, että nyt on aika nostaa soihtu korkealle ja valaista tietä. A30:llä me halutaan olla pystyttämässä kirkasta majakkaa, jota kohti voidaan yhdessä kulkea. Me kaikki ansaitaan kunnon juhlat!” kommentoi laulaja-kitaristi Toni Wirtanen.

Katso A30-konsertin trailerivideo täältä: A30-TRAILER

Konsertti on ikärajaton lukuunottamatta anniskelukatsomoa, permannon suositusikäraja on 12-vuotta.

APULANTA – A30 -Olympiastadion konsertti 
La 21.8.2021
Liput tulevat myyntiin ke 30.9.2020 klo 9.00 osoitteessa www.lippu.fi/apulanta
Liput alkaen 30,30€

Ostorajoitus: 8 lippua / asiakas.
Saatavissa myös VIP- paketteja.
Lisätiedot lipputyypeistä sekä VIP- paketeista osoitteesta: www.lippu.fi/apulanta

Linkit:
www.apulanta.fi
Facebook
Instagram
Youtube

Pressikuvat: A30 PRESSIKUVAT

Kuuntele ja katso Apulannan uusin musiikkivideo ”60 uutta ongelmaa” TÄSTÄ!

HUOM! Apulanta A30 -stadionkonsertti seuraa viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Keikka järjestetään täysimääräisenä tapahtumana elokuussa 2021, mikäli viranomaisten määrittelemät terveys- ja turvallisuussäädökset niin sallivat. Tapahtumaa ei järjestetä, jos viranomaisten ohjeistus sen estää. Tapahtuman siirtyessä, käy ostettu konserttilippu automaattisesti uutena konserttipäivänä tai voit palauttaa sen. Asiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty käsittely- ja tilausmaksut.

Huomioithan, että vallitsevista olosuhteista johtuen keräämme jokaiselta lipunostajalta ajantasalla olevat yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero) mahdollisten tiedotteiden jakelun vuoksi. Keräämme yhteystiedot tilauskohtaisesti, eli riittää että lippujen ostaja jättää yhteystietonsa, hänen ei tarvitse nimetä kaikkia seurueen henkilöitä tai antaa heidän yhteystietojaan, vaikka ostaisikin useamman lipun.

Pitäkää huolta toisistanne! Nähdään 2021!

Lisätiedot konsertista:

Apulanta:

Lotta Lintukangas (0505377084, lotta.lintukangas@gmail.com)

Nelonen Media:

Hanna Johde, hanna.johde@sanoma.com

Lippu.fi:

asiakaspalvelu@lippu.fi

Yhteistyössä A30 keikalla: VR (www.vr.fi)
Apulanta ja VR ovat yhteisellä matkalla maailman parhaaksi! Tavoitteena on kannustaa faneja kulkemaan tapahtumiin junalla, sillä ympäristöteon lisäksi konserttielämys alkaa jo matkalla.

Yksi kommentti artikkeliin ”Apulanta sytyttää Olympiastadionin kesällä 2021!”

  1. VIP LIPUT
    Ei voi olla totta ettei enää saanut VIP lippuja Olympiastadionin keikalle😟
    Rakas mieheni täyttää 50v ja hän on henkeen ja vereen Apulanta fani. Olin ajatellut ostaa Vipit hänelle syntymäpäivälahjaksi. Onko mitään tietoa mistä voisi kaksi lippua saada 😊Keikka olisi hänen unelmansa💖

    Vastaa

Jätä kommentti