Apulannalta uutta musiikkia! – Kuuntele 60 uutta ongelmaa

Viime yönä suoratoistopalveluihin ilmestyi Apulannan uusi biisi 60 uutta ongelmaa.  Yhtye on kesän mittaan vihjaillut uudesta materiaalista, mutta tarkempia julkaisuaikatauluja ei ole paljastettu. Nyt faneja hemmotellaan uunituoreella kappaleella! Bändin keulahahmon Toni Wirtasen sanoitus- ja sävellyskynä on kovassa iskussa, eikä uusi teos jätä kysyttävää. 60 uutta ongelmaa huokuu nu metal -henkeä, mikä on kuulunut Apulannan musiikissa jo muutaman viimeisen vuoden ajan. Kappale tarjoaa jatkoa reilu vuosi sitten julkaistulle, hiljattain tuplaplatinaa striimanneelle Lokin päällä lokki hittilekalle.

Wirtanen avaa kappaleen syntyhistoriaa seuraavasti:

”Me ei koskaan soiteta biisejä jengille ennen kuin biisit on valmiita. Paitsi nyt. Tämä oli aivan kesken, kun päätettiin kiskaista se nettikeikalla. Sanat olivat vielä kesken ja joissain kohdissa ei edes ollut valmista tekstiä ollenkaan. Kunhan mölisin jotain tyhjiin kohtiin.”


”Tässä biisissä on hitosti erittäin väkeviä koneasioita! Tämmöistä ei saisi tehdä, mutta nyt vaan tehtiin. Mennään aika nopealla tempolla ja siitä syntyy tämän rallin energia.”

Kuuntele 60 uutta ongelmaa: TÄSTÄ

Kappaleesta on julkaistu viime yönä myös tyylikäs musiikkivideo, jonka on ohjannut Sami Liimatainen. Musiikkivideolla liikutaan yhtyeen jo lähes 30-vuotisen uran alun maisemissa, Lahdessa ja Heinolassa.

2 kommenttia artikkeliin ”Apulannalta uutta musiikkia! – Kuuntele 60 uutta ongelmaa”

  1. Hyvä biisi 💪 Kiinnostaisi tietää mistä sanoitukset ovat kummunneet? Entä biisissä Lokin päällä lokki?

    Nim. ”Lääkkeistä” 60 uutta ongelmaa

    Vastaa
  2. No nyt oli jumaliste RAUTAA ISOLLA RLLÄ!!!! Aivan mahtavaa äijät💪🏻.

    En malta odottaa ensikesää ja stadionin todellista räjäytys keikkaa!!!!

    Vastaa

Jätä kommentti