Apulanta järjestää lisäkeikan Hartwall Arenalla helmikuussa 2019!

Apulanta-yhtye ilmoitti viime viikolla Toiset jumalat -nimisen Hartwall Arenan konsertin myyneen loppuun. Suuren kysynnän vuoksi yhtye järjestää faneilleen lisäkeikan perjantaina 15.2.2019.

”Onhan tämä hieno homma, että saadaan leikkiä tätä leikkiä vielä toinenkin ilta! Nyt voidaan vielä nostaa panoksia entisestään. Tästä tulee itselle hyvin erityinen viikonloppu”, linjaa yhtyeen karismaattinen nokkamies Toni Wirtanen.

Liput lisäkeikalle tulevat myyntiin perjantaina 28.9. klo 18.00 Ticketmasterissa.

Apulanta areenoilla

Toiset jumalat -areenakonsertti on järjestyksessään yhtyeen kolmas megaluokan jäähallikeikka. Kaksi edellistä jäähallispektaakkelia Barona areenalla (2015) ja Helsingin Jäähallilla (2017) olivat kaikki loppuunmyytyjä konsertteja.

Apulannalta ilmestyi myös hiljattain kauan odotettu uusi single Toinen jumala, joka on saavuttanut suuren suosion niin radioaalloilla kuin suoratoistopalveluissa.

Yhtye lähtee syksyn loppuunmyydylle klubikiertueelle 5.10. Katso keikkapaikat täältä!

Yksi kommentti artikkeliin ”Apulanta järjestää lisäkeikan Hartwall Arenalla helmikuussa 2019!”

  1. Viagogo sivuston kautta jouduin huijatuksi. Hartwallin lisäisikään 16.2 hinnaksi tuli 503e. Luulin kokoajan että olen teidän omilla sivuilla ja että 2 lipun hinta hyvillä paikoilla on 190e. Lippuja ei voi muka perua ja palaute piti antaa englanniksi. Tuo loppusumma pläjähti näytölle vasta kun katevaraus kortilta jo tehty. Kokoajan annettiin ymmärtää, että kiire ja näytöllä pyöri rengas niin että mitään tälläistä 503e hintaa ei ollut nähtävissä. Yritän nyt perua kaupat ja sitten tietenkin jään ilman lippuja jos se onnistuu. Jos Viagogo ei Peru kauppaa teen reklamaation ja rikosilmoituksen. Mutta tiedä sitten auttaako mikään näistä. Teidän on hyvä tietää tästä. Tuskin olen ainoa huijattu. T. Jaana Lumme-Blomqvist

    Vastaa

Jätä kommentti