Kuukausi Baronaan

Tasan kuukauden päästä ensimmäinen oma jäähallikeikkamme on enää muutaman hetken päässä. Tässä vaiheessa vetelemme esiintymisasuja päällemme, sovittelemme korvamonitorit paikoilleen ja kuuntelemme yleisön kohinaa takahuoneen verhon raosta. Otamme myös työryhmän kanssa oman hiljaisen hetkemme, kuten kaikkina muinakin keikkailtoina tänä syksynä. Näistä elementeistä ammennamme sen räjähtävän voiman, jolla jokainen kuluvan rundin keikka on polkaistu käyntiin. Kiertue on ollut sanalla sanoen huikea. Pilettien loppumisen trendi vain jatkuu illasta toiseen ja ryhmän jokaisen tyypin toiminnasta paistaa ilo ja tekemisen meininki. ONNEKSI tätä rundia on vielä pari vkonloppua jäljellä, tammikuun jäähallispektaakkeleista puhumattakaan.

Baronan lähestyessä kiire kasvaa lumivyöryn lailla, joskin moni asia on toisaalta jo loksahtanut paikoilleen. Järjestelyt ovat sujuneet hyvin ja aikataulussakin olemme pysyneet jopa kiitettävästi. Keikkojen välistä vapaa-aikaa ei tosin tästä johtuen ole ollut, mutta tammikuun juhlaviikonloppu on todellakin kaiken sen arvoista. Tässä vaiheessa kun show on kristallisoitunut meillekin, voin kertoa, että nuo keikat eivät tule jättämään kylmäksi. On niin hienoa päästä tarjoamaan teille jäähallivedot! Kiitos vielä mahdollisuudesta, tulemme lunastamaan sen varmuudella.

Pakko raottaa lähimenneisyydestä vielä sellainen seikka, että olemme viettäneet paljon aikaa viime keikkojen välipäivinä studiolla. Tämä kokoonpano on toisin sanoen päässyt viimeinkin taltioimaan uutta musiikkia ja se on tuntunut hyvältä. Sessiot ovat itse asiassa sujuneet paremmin kuin aikoihin; en muista, milloin olisin ollut yhtä innostunut uusista Apulanta-biiseistä. Pakkohan tässä on alkaa ajattelemaan, että tämä lupaa hyvää tulevan materiaalin osalta…

Oheistan muutaman kuvan viime vkonlopusta, jolloin kävimme Kuopiossa sekä Helsingissä. Tämän viikon lopussa matkaamme Poriin, Seinäjoelle sekä Varkauteen. Nähdään!!! Kuunnelkaa tässä välissä vaikka vähän joululauluja…itse ainakin olen pyöritellyt niitä jo aika ajoin stereoissa, kun semmoinenkin juhla tähän väliin vielä osuu ja siihen virittymiseen liittyy aina vähän taikaa.

 

Lämmöllä,

 

Sipe

—Kuvia otti Mehtis ja Riikka Myöhänen—

Jätä kommentti