Viivakoodit

Tonin kommentit biiseistä

(Kirjoitettu vuonna 2003)

Viivakoodit

Tuskaisen Plastikin jälkeen oli mukavaa ja terapeuttista kääntää uusi sivu levytyshistoriassa ja lähteä luomaan seuraavaa levyä. Tammikuiset sessiot Hollolan perämetsissä Petrax-studiolla kaukana maailman hälystä poikivat Viivakoodit b-puolineen, sekä pari muuta Heinola 10:n albumiraitaa. Näiden kappaleiden työstäminen oli kertakaikkisen hieno ja vapauttava kokemus, ja session jälkeen uskomme bänsiin oli vahvasti nousussa.

Jälkikäteen ajatellen on todettava, että olisihan tämän saanut vedettyä aika paljon tiukemmin, mutta eipä tuota auta murehtia.

Vihollinen

Viivakoodit-sessioissa kuuntelimme eksklusiivisesti Wu-Tangia. Eräänä iltana viskipullon jälkeen vietimme yön käännellen studion potikoita ja tämmöinen tuli. Kähä kähä…
Huomioi Masin hieno soolo!

Nukuttaja

Varastettu Inis-yhtyeeltä, mutta eiväthän ne poikaparat edes itse sitä tiedä. Myöhäisyön tuotantoa tämäkin. Jotenkin tässä on kauniita hetkiä, vaikka onhan tuolla ”mielenkiintoistakin” osastoa ilmassa. Parasta tässä on se, että kitaroita lukuunottamatta kaikki äänet on tehty ”tilapäisvälinein”, esim. harjoilla, ämpäreillä tai mandariineilla.

Palkinnot:

Lisää julkaisuja (Singlet)