Apulanta A30 – Kaikkien aikojen suurin suomalaisyhtyeen keikka Olympiastadionilla juhlitaan lauantaina!

Tulevana lauantaina 2.7. nähdään tähän mennessä kaikkien aikojen suurin suomalaisyhtyeen keikka uusitulla Olympiastadionilla Helsingissä – Apulanta A30. Tapahtumaan tulossa yhteensä yli 35 000 kävijää.

Suomen suosituin rockyhtye Apulanta juhlii 30-vuotista uraansa suurimmalla, pisimmällä ja kauneimmalla keikalla. Ilmatieteen laitos lupaa keikkapäivälle hellelukemia, joten keikka tulee olemaan myös kuumin Apulanta-konsertti koskaan! Yleisöä pyydetään varautumaan omalla 0,5 litran tyhjällä vesipullolla, jota pystyy täyttämään paikan päällä.

A30-keikka tarjoilee Apulanta-faneille valtasuureellisia ja odottamattomia yllätyksiä, apulantamaiseen tyyliin. Keikalla kuullaan myös Apulannan uralta kappale, jota bändi ei ole koskaan soittanut livenä. Bändi toivoo yleisön pukeutuvan logonsa väreihin, eli mustavalkoiseen.

Konsertin jälkeen yleisölle jaetaan läksiäislahjana 200 000 koivunsiementä istutuspillereissä. Puunsiemenet saa mukaansa uloskäyntien luota heti keikan jälkeen. Tarinaan läksiäislahjan takaa ja Minusta kasvaa puu-kampanjaan voi käydä tutustumassa osoitteessa: minustakasvaapuu.fi 

Apulanta – A30 konsertin aikataulu:

Narikka auki 16.00-01.00

18:00 Portit
20:30 Apulanta – A30! (arvioitu kesto n. 2h 45min)
(Huom! Muutokset aikatauluun mahdollisia.)

TÄRKEÄÄ TIETOA

KAIKKI LISÄTIEDOT KONSERTISTA OSOITTEESTA
https://nelonenmedialive.fi/tapahtuma/apulanta-a30/

Vältä ruuhka ja saavu paikalle viimeistää 1h ennen konserttia!

LIPUT & IKÄRAJAT
Liput alkaen 30,30€. Liput myynnissä osoitteessa www.lippu.fi/apulanta.
Keikka on sallittu (lukuunottamatta anniskelukatsomoa), permannon suositusikäraja 12-vuotta. Alle 12-vuotiaiden tulee saapua konserttiin täysi-ikäisen huoltajan kanssa. Jokainen konserttiin tulija tarvitsee oman lipun. Stadionille ei voi tuoda lastenvaunuja tai -rattaita.
Ostorajoitus 8 kpl / asiakas.
Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput käyvät vuoden 2022 konserttiin sellaisenaan, sinun ei tarvitse tehdä mitään!
Lipulla pääsee kerran sisään tapahtumaan. Golden Circle asiakkaat saavat Golden Circlestä poistuessaan rannekkeen jolla voit vapaasti kulkea Golden Circlestä pois ja takaisin. Lippuja myydään myös tapahtumapaikalla Olympiastadioninaukion lipunmyyntipisteellä. Tapahtumaan on myynnissä VIP-paketteja sekä Lippu.fi:n että TMG Eventsin kautta.

RUUTU+ LIVE
Jos et pääse paikan päälle, voit katsoa keikan suorana Ruudussa! Kertamaksulla 9,95€ saat käyttöösi myös lisämateriaalia ja keikkatallenteen katseltavaksi 14 vrk ajaksi. Keikan voi maksaa myös ePassin kulttuuriedulla.
https://www.ruutu.fi/live

Viralliset jatkot
Casino Helsinki, Mikonkatu 19
Ohjelma:
Sussu Erkinheimo klo 0.45
Apulanta-karaoke klo 2.00
Vapaa pääsy, tervetuloa.
ALUEKARTTA

Jätä kommentti