Uutisia!

Apulannan kevättauko on päättymäisillään. Kiertue alkaa 1.4. Turusta.

Huhtikuun alussa ilmestyy uusi levy! Levyn nimi on ”Lavuaarista” ja se sisältää kaksi CD-levyä. Toisella on 15 livebiisiä ja toinen on ”Hallaa” -niminen EP-levy, jolla on ”Hallaa” -biisin lisäksi kolme uutta kappaletta. Kaksoislevyn hinta on tuttua ja turvallista Levy-yhtiö tasoa, eli alle 90mk:lla pitäisi saada.

Toukokuun alussa taas ilmestyy Apulannan toinen myyntivideo, nimeltään ”Tohtori Halla ja mustempi hevonen”. Tämä tuote sisältää videot ”Hallaa” ja ”0010” sekä lisäksi haastatteluja ja reportaasin ”Hallaa” -videon tekemisestä.

Eikä tämä vielä tähän loppunut, vaan kevään kiertueella löydät myyntipöydältä myös uuden paita- ja julistemalliston. Sieltä löydät myös yllämainitut audio- ja audiovisuaaliset tuotteet, kunhan ne ensin julkaistaan (eli ihan ensimmäisillä keikoilla levyä ei vielä ole ja video tulee toukokuussa).

Henkilökohtaisuusrintamalta sen verran että Sipe on vihdoinkin palannut ylipitkäksi venyneeltä Amerikan reissultaan Mandyn luota (olisi Sipe kai sinne vielä jäänytkin, ellei olisi ollut kiertueen ja levynteon takia ollut pakko tulla…). Mandy valmistuu hammaslääkäriksi toukokuussa ja tulee sitten koko kesäksi Suomeen.

Jätä kommentti