Kilpailu: Voita paikat Apulannan ja Veikkauksen biisileirille!

Nuoret musiikintekijät ja artistit, huomio! Kaipaatko ammattilaisten apua omien biisien ja sanotusten hiomiseen tai vinkkejä siihen miten oma ura lähtee lentoon? Jos vastasit kyllä, niin Apulanta ja Veikkaus järjestävät biisileirin juuri sinulle. Videohakemusten jättö alkaa 24.10.2016 klo 12:00.

Viikonlopun kestävän biisileirin aikana Apulannan Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki sekä joukko vierailevia tähtiä avaavat auliisti oman laajan osaamisensa musiikin tekemisestä biisileirille osallistujille. Kilpailu ja biisileiri on kohdistettu erityisesti nuorille biisintekijöille ja artisteille. Kahden päivän opetusohjelma pitää sisällään mm. biisinkirjoitusta pienryhmissä, vierailevia luentoja aiheesta ja yksilöllistä sparrausta.

Musa on mahtava intohimo, mutta jos siitä haluaa ammatin, niin hommat menee vähän mutkikkaiksi. Me haluamme omalta osaltamme auttaa nuoria tekijöitä eteenpäin tällä alalla. Me itse teemme asiat vahvasti omalla tyylillä ja se on ollut onnistumisemme avain aina. Oman tyylin löytyminen voi olla muillekin se juttu, Toni Wirtanen painottaa.

Biisileiri järjestetään Apulandiassa, joka on elävän musiikin museo. On hienoa, että näiden seinien sisällä tehdään jatkuvasti uutta musaa. Biisileirin myötä tarjoutuu jo kauan haaveilemani mahdollisuus avata meidän tekemisemme syitä ja seurauksia uuden polven tekijöille, Sipe Santapukki kertoo.

Osallistujista kahdeksan valitaan leirille videohakemusten perusteella. Lisäksi yksi osallistuja valitaan kisasivuilla järjestettävällä yleisöäänestyksellä, jossa eniten ääniä saanut hakija pääsee suoraan leirille. Hakemuksen voi jättää 24.10.2016 -25.11.2016 välisenä aikana.

Voittajat julkistetaan marras–joulukuun vaihteessa. Apulanta-yhtyeen Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki valitsevat biisileirille osallistujat. Itse biisileiri järjestetään Lahden Hennalassa sijaitsevassa Apulandiassa 10.-11.12.2016.

Veikkauksen tuotolla tärkeä merkitys kotimaiselle musiikille

Veikkausvoittovaroilla tuetaan kotimaista musiikkia nuorten harrastamisesta kansainvälisen uran luomiseen asti. Apulannan uran alkuvaiheella Veikkauksen tuotolla tuetuilla nuorten bändikisoilla oli tärkeä rooli bändin nousussa suureen yleisön suosioon.

Apulanta on tehnyt tiivistä yhteistyötä Veikkauksen kanssa parin viime vuoden aikana.  Yksi tärkeä osa monipuolista yhteistyötä on kertoa mitä kaikkea Veikkauksen pelien tuotoilla saadaan aikaan kaikkien suomalaisten iloksi.

Nuorten hyvinvointi on tärkeä asia bändillemme. Suomalaisten Veikkauksen peleihin laittamilla euroilla tuetaan monia meille kaikille tärkeitä juttuja kuten nuorten musiikkiprojekteja, nuorisotiloja, bändikämppiä, festareita sekä rahoitetaan nuorisotyötä, Apulannan kaverit toteavat.

Ruohonjuuritason toiminnan lisäksi Veikkauksen tuotosta jaetaan muun muassa julkaisukiertue- ja showcase-tukia, jotka ovat avanneet suomalaisbändeille ovia uusille markkinoille maailmalla. Nämä Music Finlandin jakamat tuet ovat Veikkauksen tuottoa. Kaikkiaan kotimaiselle musiikille ohjautuu vuosittain yli 50 milj. euroa ja nuorisotyölle yli 50 milj. euroa opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämiä veikkausvoittovaroja.

Kisaan osallistuminen tapahtuu videohakemuksella, löydät tarkemmat kisaohjeet osoitteesta veikkaus.fi/apulandia.

Lisätietoja

Yhteyspäällikkö Tapio Imporanta, Veikkaus, puh. 040 708 9032, tapio.imporanta(a)veikkaus.fi
Johtaja Lotta Lintukangas, Apulanta Oy puh. 050 537 7084, lotta.lintukangas(a)gmail.com

Jätä kommentti