Gaala nimeltään Gaala!

Apulanta järjestää oman Gaalan syyskuussa! Faneilla mahdollisuus päästä mukaan!

Apulanta järjestää oman palkintogaalan nimeltään Gaala 20.9.2018 Casino Helsingin Fennia Salongissa. Luvassa üllatus-ohjelmaa ja apulantamaisia palkintoja. Miksi tällainen gaala järjestetään? Mitä Toni ja Sipe ovat mieltä aiheesta? Vastaukset kysymyksiin voit lukea X-lehden haastattelusta: https://www.veikkaus.fi/fi/x/apulanta-gaala-2018

Gaalaan on rajoitettu määrä paikkoja. Ellet saa kutsua suoraan bändiltä, ainoa tapa päästä paikalle on osallistua Veikkauksen Etuasiakaskilpailuun täällä.

Pitikö tämmönenkin nyt järjestää.

34 kommenttia artikkeliin ”Gaala nimeltään Gaala!”

 1. Mulle ja tytölle voi lähettää kutsun😉🤗…. Pliis…. En oo käyny kolmeen vuoteen missään😭💋

  Vastaa
 2. Käytin n. tunnin kirjautuakseni veikkauksen jäseneksi. Johon en ikinä liittyisi, mutta koska Gaala lippujen arvonta. Syötin numeroita, keksin salasanoja, sivu kaatui, aloita alusta, järjestelmä petti, sattui tunnistamaton virhe ja nyt on niin iso #agressio, että #gaala jää nyt minun osalta voittamatta, mutta tällä ketutuksella voi vaikka pestä ikkunat. Pitäkää tunkkinne, en olis halunnutkaan. Tosin jokin tunnistamaton virhe on sattunut jo ennen tuota episodia, koska niitä lippuja Gaalaan ei ole näkynyt postilaatikossani. Kai se piti tämmönenki sit järjestää.

  Vastaa
 3. Jälleen yksi gaala. En omista iltapukua, mutta jos mustat vaatteet kelpaavat gaala-asuksi, osallistuisin mielelläni. Voin jopa luvata olla ihmisiksi, tai sitten ei.

  Vastaa
 4. Tottakai pitää järjestää. Jos ei muuten niin että minäkin pääsisin joskus gaalaan.

  Vastaa
 5. Tätähän nyt ei vaan vois jättää välistä,tai siis jos Apiksen ihanat pojat heittäis tänne meille kutsut…Ollaan oltu viimeksi Apiksen keikalla laivalla 12/2017 ja oli sitten niin hirmusen hyvä keikka!!

  Vastaa
 6. Oo, mahtavuutta! Toivottavasti Gaalaan kutsutaan fiksuja, aitoja ja lämminsydämisiä ihmisiä.
  Ja koska veikkaus on mukana, toivon että kerrankin olisi gaala, johon voisivat osallistua myös vähäosaiset, mt-ongelmien kanssa painivat ja muuten vähän ”jalkoihin jäävät” ihmiset.
  Sen verran urkin, että tuleekohan Gaalasta jonkinsortin taltiointia?
  Ootte te kyllä mahtavia<3

  Vastaa
 7. Tottakai tälläinen piti järjestää että maan paras bändi ja sen tosifanit kohtaavat toisensa 😍

  Vastaa
 8. No myö vaimon kanssa ollaan aina oltu niinku kovii Apulannan kannattajii, joku voi sanoo, että faneja.
  Viimekshän myö oltiin Lahessa Älä usko lauluihin kiertueen päätöskonsertissa. Voi vittu, että oli hiano…
  No kyl ne Pioneerifestarien ym, keikat on ollu ihan yhtä hyvää kamaa.
  Nyt kun myö ollaan molemmat eläkkeellä, niin mikä ettei vois lähtä ihan Helsinkkin asti. Varmaan pitäis iahn hotellissa yöpyy, mut sehän olis sellasta arjen luksusta.
  No, kuha nyt aikani kuluks kirjottelin, mut kyl mie uskon lauluihin…

  Vastaa
 9. Alusta lähtien Apulantaa fanittanut. Tänne olis kiva päästä. Iltapukukin just hommattu ja sitä pitäis päästä ulkoiluttamaan.

  Vastaa
 10. Minä ja Päivi ansaitsisimme gaala-illan arkeemme! Ollaan yhdessä Apulannan keikkoja laidasta laitaan käyty kiertämässä. Nytkin liput syksylle jo hankittuna, mutta Gaala olisi uudenlainen kokemus!

  Vastaa
 11. MOI APIKSEN POJAT! Fanitan yli kaiken Kannelmäen idyllisestä kaupunginosasta ponnistavaa yhtyettä jonka vokalisti, kitaristi ja hengellinen johtaja Jukkis on tehnyt uskomattoman kovan työn pitääkseen bändinsä kasassa ja tuottaakseen materiaalia minun ja kymmenien muiden fanien sieluja ravitsemaan. Ja kuinka se onkaan ravinnut! Ironista ja kauneinta on, että hän on tehnyt sen vain murto-osalla voimistaan, koska ei kykene ravitsemaan itseään! Jukkis nimittäin perusti bändin suoraan kuoleman porteilta palattuaan, mahalaukun poistoleikkauksen jälkeen. Jokaisella voimalla on vastavoima, ja pieninkin kaistale sinistä taivasta voi viikon sateiden jälkeen täyttää pienen ihmisen koko olemuksen uskolla, toivolla ja miksei myös sillä kaikista suurimmalla, joka kahden edellä mainitun yhteydessä usein jalustalle nostetaan. Vastaavanlainen vastakohtien korostama tapahtumaketju sai kauniin päätöksen, kun leikkauksesta toipuminen alkoi näyttää lupaavia merkkejä pitkien, kivun täyttämien viikkojen jälkeen, ja vaikka artisti oli epäilemättä monina tuskaisina paranemisen päivinään tuota itsestään irroitettua osaa kironnut, alkoi hän muistelemaan sitä myös lämmöllä ja eräänä kivuttomana hetkenä päätti nimetä syntymäisillään olevan yhtyeensä tuon viattoman sisäelimen mukaan. Koska laulukieli on englanti, mutta halu kunnioittaa skandinaavisia juuria oli myös kova, tuli yhtyeen nimi lopulliseen muotoonsa; Stomak.
  Stomak tulisi palkita vuoden tulokkaana/taistelijana teidän gaalassanne ja minulle olisi kunnia olla Jukkiksen avec tilaisuudessa, jossa hän tuon palkinnon saa.

  Ystävällisin terveisin, Jussi Siirtomaa

  Vastaa
 12. 001, 002, 003, 004, 005. LUPASIT MULLE että gaalan voisi olla mahdollista saada kutsu, ja LUPAUS on aina lupaus. Voisin tulla KAUKAA LÄHELLE, katsoa laskevaan AURINKOON. Mukaan voisi tulla myös joku ELLI, koska sekin pääsee sisälle vaikka olisi syntynyt ysikuusi. Jos matkalla on ZOMBEJA, voitan ne YKSI TOISENSA JÄLKEEN. VERITAHRA paidassani, mietin että olen PAHA IHMINEN, matkalla kohti gaalailtaa, taskussani PAHA HEDELMÄ ja MATO. Minun ja Ellin kanssa matkassa olisi myös KALAMIEHEN TOVERI, joka luulee olevansa JUMALA. Me ei puhuta englantia, mutta pelataan FALLOUTia. Ellillä on AGRESSIO ja toveria AHDISTAA. Me kuljetaan KAKSOISHUIPPUJEN ohi, ETSITÄÄN ARMOA, että päästäisi gaalaan. Zombien jälkeen minä huudan HELL YEAH, ja astun portaita KYMMENEN YLÖSPÄIN. Matkalla gaalaan, sinne kulkee myös cheek, TIMANTIT taskussaan. Se on VÄSYNYT, EI ONNELLINEN. Mietin VOIKO TÄMÄ OLLA MAHDOLLISTA, olen matkalla gaalaan, vaikka olen vähän YKSINKERTAINEN ja KIERTOLAINEN. Katson taaksepäin kuljettua matkaa, ja näen vain TYHJÄÄ IKKUNASSA. Talon pihalla seisoo RANTAVAHTI, sen vierellä PIRUN MORSIAN. Talon ovessa lukee SS-KERHO, ja pihatiellä on TUHKAA JA VERTA. Sinne en tahdo mennä, vaikka kädessäni onkin tatuointi TEEN ANGEL. On jo MAANANTAI, ja edelleen kuljen kohti gaalapaikkaa. Siitä on tullut minulle PAKKOMIELLE. Haluan gaalaan, vaikka siellä olisi PASKA MEININKI. Ohitseni kulkee julkkiksia, ja mä kysyn MITÄ KUULUU? OTA MINUT MUKAAN. Ne kääntyy ja pyytää multa, POISTUISITKO MUN ELÄMÄSTÄNI?. Kerron niille miten tahdon mukaan gaalaan, ja ne vastaa EN VOI AUTTAA. Vihdoin saavun juhlapaikalle, mielessäni PVC-UNELMIA. Sisään ovesta kävelee KRISTALLIPRINSESSA, kasvoillaan FREESTYLEMEIKIT. HETKI vielä, ehkä minutkin sisään päästetään. Tai sitten teen PAHAN, PAHAN ASIAN, ja leikin SYNTISTEN PELASTAJAA, ja menen sisälle salaa takaovesta. Siellä ei ole YHTÄÄN TODISTAJAA. Jos tarvitaan, käytän vaikka VOIMAA. Jos en kutsua saa, tiedän että SYSTEEMI KUSEE. ODOTUS on pitkä, kun postilaatikkoon kutsua kaipaan. Jos sen sieltä löydän, minä huudan RAI-RAI-RAI. Silloin tiedän, MINÄ OLEN VOITTAJA. AAMEN.

  Vastaa
 13. Tänne olis mahtava päästä. Kävin Oulussa katsomassa teitä ja on tähän mennessä kaikista parhain konsertti mitä olen nähnyt. Miehen kanssa olisi ihana tulla rentoutumasn Helsinkiin ja samalla kuunteleen suomen parhainta bändiä 😍

  Vastaa
 14. Käytännössä ainoa veruke jolla vaimoni ja minä suostumme ottamaan liput vastaan, on lupaus että Gaala alkaa biisillä ’sosiaalinen itsemurha’, koska se nyt vaan kertoo raa’asti mitä on luvassa eikä johda harhaan, lopun ohjelmiston osalta.

  Vastaa
 15. Tonnehan olis hienoo päästä.
  Ollu vuodesta 1996 teidän fani ja siitä saa kiittää isoveljee. Oli sinä vuonna pukin konttii ilmestynyt hänen toimesta eräs Anna mulle piiskaa sinkku. Pitkän tien bändin mukana eläny, käyny keikoilla monesti.
  Paljon oon saanu musastanne vuosien varrella. Toi gaala olis kyl hieno päästä kokee, joten kutsua odotellessa 🙂

  Vastaa
 16. Kyllä olis ihana päästä gaalaan mun oman rakkaani kanssa. Itse olen tällainen myöhäinen Apis fanittaja, lapsena kelpasi vaan Naikkarit ja Tik Tak. 😂 Onneksi Apulannan musa pelasti mut kaiken maailman popilta. Kyllä rock on rock ❤️

  Vastaa
 17. Kiva, kun keksitte kaikkea mukavaa ja uutta. Olen kuunnellut musiikkianne vuodesta -95 tai -96 alkaen ja saanut myös monet muut ympärilläni tykkäämään teistä. Viimeisimpänä mukavana kokemuksena oli Älä usko lauluihin -konsertit Kuusaalla (6A) ja Lahessa. On mukava, miten otatte fanit huomioon, esimerkkinä jutustelu- ja nimmarihetki konserttien jälkeen. Tämä Gaala olisi mukava kokea.

  Vastaa
 18. Fani vuodesta-95, Apulanta kulkenut mukana koko elämän.Ja monelle biisillä iso merkitys eri elämäntilanteissa.Monet biisit auttaneet jaksamaan, kaiken kaaoksen keskellä.Kiitos bändille ❤️
  Mahtavaa olisi päästä osallistumasn Gaalaan 😊

  Vastaa
 19. Mulle saisitte lähettää kutsun. Oon ollut fani vuodesta 1994 lähtien. Eikä loppua näkyvissä. Keikoillanne käyn edelleen ahkerasti ja kaikki levyt löytyy…

  Vastaa
 20. Vastaus kysymyksekseen: kyllä on pakko järjestää. Faneille jotain spesiaalia. ROCK ON ! Apulanta angstia gaalan täydeltä

  Vastaa
 21. KAhden upean tyttären äitinä haluaisin nähdä siskokset syksyn harmaassa ilmanalassa hehkuvissa asuissa Gaalassa. He ovat sellaisia takarivin mukanaeläjiä. Ei kyynärpäätaktiikkaa vaan kainoa nautiskelua.

  Vastaa
 22. Onkohan gaala gaalamainen vai kenties ihan jotain muuta?
  Kenties gaalassa ei ole kuin gaalanimi ja sisältö aivan muuta. Ja sekös oisi Mahtavaa😄

  Vastaa
 23. No taas olen temponut metsässä ja kaikki kivat tapahtumat menevät ohitse, mutta olisin kyllä mielelläni tullut paikalle jos olisin älynnyt, koska olen aina pitänyt lauluistanne – sanoituksistanne – tyylistänne, joten mielelläni olisin piipertänyt paikalle. No mukavaa iltaa. No enhän mie lippuakaan ole älynnyt hommata. No seuraavalla kerralla sitten.

  Vastaa

Jätä kommentti