Helsinki 1.12.2001

Nosturi

Lähettänyt: Päihteetön fani

juu mentiin sinne mun kamujen joskus seittemän mais sit siin ulkon kaks tuntii ja jopa parta-sami meni kerran siit meiän ohi!!!

juu no sit n.21.00 päästiin sisään ja kiivettiin pikapikaa saliin jossa saatiin 3-4 rivist paikat, ja siin sit ooteltiin pari tuntii..lehtivihreet tuli ja alko soittaa tylsii biisejään,,,,tzäkäl 2% yleisöst laulo mukana!!!!

apulanta:..JO lehtisten keikan aikana huomattiin että WALLU VALPIOhan se siellä oli tullu kattoon keikkaa!!!! mut sit ku apis tuli me todella meinattiin kuolla ku vittumaiset jätkät rupes tönii yleisöö,,, ja kaikil oli taas tosi hauskaa….. =o(

..apis veti eka Ahdistaa,, ja sen jälkeen mul meni pasmat sekasin mut ainaki nää ne veti: mitä vaan,0010,kadut,odotus,reunallat,viivakoodit,ruhtinaat,paha paha asia,silmämuna,silti onnellinen,poistuisitko…,kymmenen ylöspäin,mato,liikaa,hallaa,käännä se pois,amerika,mitä kuuluu,ilona?, ja piiskaa ,jonka toni ja PAULA KOIVUNIEMI duetoi!!!!!!…..juu toni veti myös IHANASTI säkeistön kappaleesta jouluyö,juhlayö!!!!!!!

ja of course toni hyppäs yleisöön ja kaikil oli hauskaa!!!! en kyl kovin kauaa ollu eturivis ku ihmismassa vei ja olin millon missäki,mutta lopulta löysin hyvän paikan sivusta ja sinne jäinkin!!!!!!…juu mutta oli upee keikka ja tonin äitiki oli kattomas sitä, et WOW! ja oli extra upeet nähä kuinka wallu veti tonin biisien tahdis…..!!!!!!

KIITOS APULANTA, PARTA-SAMI JA WALLU…..paula koivuniemee en kyl erityisemmin kiitä!!!!!!

..mutta juu,, haluisin vaan ilmasta tästäki asiast oman mielipiteeni; että, mix apiksen keikoil pitää olla ihan kännissä,röökata sisäl ja vetää kaiken maailman kokkeleita???.. suurin osa just 14-17vuotiaist oli aivan lärvit ja pillereitäki liikku…. ETTEXTE PYSTY NAUTTII APIKSEN MUSAST ILMAN PÄIHTEITÄ??????


Tarinan ajankohta:
Lähettäjä: