Tuplakosto!

Arvoisa henkilö!

Apulanta-yhtyeen kokoelmalevy ”Syytteitä ja selityksiä” on huomenna kaupoissa. Saimme kuitenkin tehtaalta tiedon, että osaan julkaisuista on ykköslevyn sijaan eksynyt Revenge Of The A.L. People-cd:n sisältö. Revenge löytyy kokoelmalta siis kahteen kertaan. Tuplakosto!
Murheet ja huolet voi kuitenkin heittää syrjään, sillä hommat ovat hoidossa ja asia korjataan tuota pikaa.
Olemme härkyyttäneet kaikki käytettävissämme olevat voimat (inhimilliset sekä inhimillittömät) huolehtimaan siitä, että huomenna hyllyissä ja postituksessa on oikealla sisällöllä varustettu boxi. Jos kuitenkin käy niin, että hankkimassasi ”Syytteitä ja selityksiä”-kokonaisuudessa on kaksi kertaa Revenge of the A.L.-People, niin älä vaivu epätoivoon, vaan iloitse, sillä olet tulevan keräilyharvinaisuuden omistaja! Sen lisäksi, että hoidamme sinulle postitse oikean levyn, saat luonnollisesti pitää harvinaisen ”virheellisen” levyn.
Kriisitilanteessa toimi näin:
Olet hankkinut ”Syytteitä ja selityksiä”-boxin ja havainnut sen ensimmäisen ja neljännen CD:n sisältävän Revenge of the A.L.-People -albumin.
Älä mene paniikkiin.
Muista hengitys.
Tarkkaile pulssiasi ja muista rauhallisuus.
Ajattele olevasi syvällä valtameren syleilyssä.
Ajattele kauniita asioita ja hengitä.
Hengitä.
Muista, että Apulanta on ystävä.
Hengitä.
Siirry tietokoneen tai datayhteyksin varustetun mobiililaitteen ääreen.
Lähetä sähköpostilla seuraava viesti:
Otsikko: virheellinen Apulanta-levy
Viesti: Ostin boxin (tähän ostopaikka ja päivämäärä). Haluan korvaavan CD:n osoitteeseen (tähän nimi ja toimitusosoite)
Lähetä viesti osoitteeseen: kostonuhrientuki@gmail.com
Tämän jälkeen toimi seuraavasti:
Aseta ”Syytteitä ja selityksiä”- boxin neljäs CD soittimeen, käännä volat kovalle. Kiinnitä boxin sisältämä upea juliste sopivaan kohtaan seinäpintaa ja diggaile raivokkaasti samalla, kun odotat ykköslevyn saapumista.

Jätä kommentti