Huuda itsellesi Tonin signeeraama kitsu!

Huuda itsellesi Apulannan Toni Wirtasen signeeraama keräilykitara ja tuet samalla nuorten ehkäisevää päihdetyötä. Kitaran signeerauksen ja Toni Wirtasen haastattelun voit katsoa täältä: Wave 100

Toni Wirtasen signeeraama kitara on ainulaatuinen keräilyesine. Se sopii kodin komistukseksi tai yrityksen tiloihin katseen vangitsijaksi.

Hyväntekijä on tamperelaisen Wave100-kanavan tv-ohjelmasarja, jossa haastatellaan huippuartisteja ja kerätään varoja hyvään tarkoitukseen.

Sarjan nyt alkaneella toisella tuotantokaudella mukana ovat Toni Wirtasen lisäksi Paleface, Klamydian Jussi Jokinen ja Petri Nygård.

Artisteja haastattelee Mustat Enkelit -yhtyeen Jussi Aaltonen tuttuun, koreilemattoman suorasukaiseen tyyliinsä.

Huutamaan pääset tästä linkistä: www.huuto.net

Yksi kommentti artikkeliin ”Huuda itsellesi Tonin signeeraama kitsu!”

  1. Asiasta kolmanteen: laitan T. Wirtaselle viestin tätä kautta- saa nähä, onnistuuko.
    Olen lukenut Eveliina L: kirjan, missä on mm. T.W:n haastattelu. Hän kertoo mm demonikokemuksestaan.
    Minun lähipiirissä on henkilöitä, joilla on samoja kokemuksia, mutta voit lukea esim. Nicky Cruz:n kirjan ”Paha Paholainen”. Ja kun olet rukoillut uskoontuloa, eikä Jumala ole vastannut- vielä- niin välttämättä ”hurahtamisen”tunnetta ei tule, niin kuin esim. itellä kävi. Mutta 100&:n varmasti Jumala vastaa tuollaiseen rukoukseen, kun vilpittömästi pyydät. Ja kirkosta olen samaa mieltä kanssasi: kun vielä löytyisi pappeja, jotka seisoo Raamatun opetuksen takana, mukautumatta maailman mukaan !

    Vastaa

Jätä kommentti