Apulanta julkaisee uuden studioalbumin lokakuussa! – Syksyn keikkakalenteri julki

Apulanta julkaisee pitkän odotuksen jälkeen uuden, järjestyksessään kahdennentoista studioalbuminsa lokakuun alussa. Vuoden 2014 keväällä tapahtuneen basistin vaihdoksen jälkeen bändi on ollut aktiivinen ja julkaissut uusia sinkkubiisejä, kuten Suomen radiolistan kärkisijoilla viihtyneen Sun kohdalla-kappaleen,  äänittänyt debyyttialbuminsa uudelleen, ja julkaissut kattavan kokoelmalevyn Syytteitä ja Selityksiä, joka sisältää 52 Apulanta hittiä.
Yhtyeen edellisen studioalbumin; platinaa myyneen Kaikki kolmesta pahasta ilmestymisestä on kulunut reilu kolme vuotta, joten viimein on aika tarjota kansalle uutta Apulantaa.
Bändi on työstänyt uusia kappaleita kesän festarikeikkojen ohessa ja levy on viimeistelyä vaille valmis. Julkaisuajankohta on lokakuun alussa, mitä ennen julkaistaan uusi singlebiisi sekä musiikkivideo. Levylle on olemassa jo nimi, mutta yhtyeen jäsenet haluavat kietoa sen vielä rock’n rollin mystiseen verhoon. Myös siitä, minkätyyppistä materiaalia uusi levy tulee pitämään sisällään, bändi on vaitonainen.

”Kun Ville tuli bändiin viime vuoden toukokuussa, alkoi armoton treenaaminen. Kesän -14 keikkojen myötä alkoi hahmottua, mihin tämä yhtye oikeastaan tällä kokooonpanolla pystyy ja se oli todella inspiroivaa. Syksyn pimeillä biisinteko pääsi tosissaan vauhtiin ja joulukuussa päästiin jo studioonkin. Kevään mittaan  saatiin loputkin rallit nauhoitettua ja kesä ollaan tehty lopputyöstöä.
Tästä tulee erittäin kova pläjäys. Laserpunkkia sarkastisen tummalla sävyllä. Ei tilitetä vaan osoitetaan toisten virheet ja hierotaan haavoihin suolaa”, Summaa levyn tekoprosessia yhtyeen nokkamies ja pääasiallinen biisinkirjoittaja Toni Wirtanen.

Syksyn 2015 keikkakalenteri julkaistu

Apulanta esiintyi viime tammikuussa Espoon Barona areenalla kahtena peräkkäisenä iltana lähes 13 000-päiselle yleisölle. Jäähallikeikat olivat massiivisia tapahtumia, jotka myytiin loppuun hetkessä. Kuluvan kesän festarikeikat ovat olleet myös jättimenestys ja bändi on vetänyt toinen toistaan loistavampia keikkoja suurille yleisöille. Tulevan syksyn keikkakalenteri lupailee jälleen hyvää! Apulannan voi nähdä seuraavissa Suomen kaupungeissa:

Apulanta – Syksy 2015

to 01.10. Helsinki, Suomipop risteily
pe 16.10. Lahti, Möysän musaklubi
la 17.10. Anjala, Mari´s Coffee
pe 23.10. Lappeenranta, Amarillo areena
la 24.10. Helsinki, Tavastiaklubi
pe 30.10. Rauma, Varastoklubi
la 31.10. YKSITYISTILAISUUS
pe 06.11. Tampere, Pakkahuone
la 07.11. Salo, Salohalli
pe 13.11. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
la 14.11. Kokkola, Seurahuone
pe 20.11. Joensuu, Kerubi
la 21.11. Laukaa, Peurunka areena
pe 27.11. Kuopio, Puikkari
la 28.11. Hämeenlinna, Vanajanlinna, Pikkujouluparty
pe 04.12. Kotka, Kymenlaakson suurimmat pikkujoulut
la 05.12. Helsinki, Virgin Oil Co.
pe 11.12. Turku, Venus
la 12.12. Kauhajoki, Aronkeidas

Linkit:

Lisätiedot:
Lotta Lintukangas
tel. +358 (0)50 53 77 084
email. lotta.lintukangas@gmail.com

Keikkatiedustelut:
Kimmo Hirvonen
tel. +358 (0)41 53 63 666
email. kimmo@longplaymusic.net

Jätä kommentti