Apulanta
Kotisivu
Viivakoodit 16.02.2001

9.3.2001 Helsinki

(sape)

jeps. minäkin ajattelin jotain sanoa tästä apulannan keikasta. oli nimittäin erilainen keikka fiilis mulla kuin koskaan ennen. jo heti ovella kun kaverin kanssa astuttiin sisään ni oli et nyt vois vielä kääntyä takaisin. oli niitä piruja ja punk tyttöjä. mietin vain että olenko minäkin ollut tuollainen. huij. liput kuitenkin ostettiin ja saatiin kun niitä oli jopa kaksitoista jäljellä.

ensi kertaa en mennyt sinne eteen pogoo koska jostain syystä ne , en voi teiniksi sanoa koska itse aivan samanlainen olen mutta kuitenkin, näyttivät niin naurettavilta.

kuitenkin. olihan se hieno keikka. vaikka ei hikipintaan tullutkaan tai äänihuulet kärsineetkään. istuttiin jopa ihan paikalla. siinä tuukan tyttöystävän ja muun seurueen takana. jälkeenpäin ajattelin että 'liian kaukana lavasta'. ja eka kerran en kekkuloinu aivottomana vaan ajattelin niitä biisejä. no joo. minusta on tullut tylsä aikuista leikkivä nuori. teen asialle jotain.

täytyy myöntää että ehkä hivenen petyin siihen keikkaan vaikka se vaikuttikin paremmalta kuin joksu aikaisemmin täällä päin nähdyt. se on niin erijuttu kuunnella apulantaa täällä kotikonnuilla kuin jossain tampereella jossa tuntuu että pojat edes yrittää laittaa parastaan. noidanmetsästäjä kuulosti hyvältä. tosi hyvältä. tuhka ja veri , jota myös äänestelin halukkaaksi kuunneltavaksi keikalle , toi pettymyksen myös jota ehkä vähä ounastelin. pogous biiseistä meni hohto koskapa niissä olisi kuulunut pogota jota en siis tylsänä ja väsyneenä dorkana tehnyt. jotain jazz sydeemeitä oli pojat laittanu settiinsä. johtunee kiertue kitaristin vaikutuksesta. ihan no jees niin no..ja loppupeleissä sen emciin meininki vain huvitti mutta se kai oli vain se tarkoituskin kusta ihmisiä silmään...mitää niin whaa-efektejä en tämän duden ansiosta ainakaan minun korvaan kuulunut. välistä jotain vähäistä.

mietittiin muuten kaverin kanssa myös että ketkähän typerykset ostelee apulanta-stringejä mutta lueskellassani nuo edelliset tunnelmat myönnän että onhan niitä. ei henkilökohtaisesti halua masentaa. rahaahan se asianomaisille tuo. hohtoa.

en kuitenkaan heitä pyyhettä kehään vaan odotan ensi kesän festareilta jonne ehkä päädyn tai muilta isompien mestojen paikoilta parempaa fiilistä jota tältä keikalta ei nyt niin löytynyt.kaikenkaikkiaanhan olen kuitenkin tyytyväinen suurinpaan osaan apulannan keikoista ja en niitä kaikkia satasia hukkaan ole heittänyt. mestojen vaikutus vain on näkyvissä. eihän se nyt lähde jossain oulussa niin siistinä kuin pakkahuoneella.

ai niin ai niin , asia joka harmitti sen kaksi minuuttia jälkeenpäin oli että meillä oli pieni mahdollisuus päästä back stagelle kattomaan meinkiä mutta se mahdollisuus meni kun se tekstiviesti jonka piti saapua ei saapunut tarpeeksi ajoissa.kännykkä liittymät pannaan siis vaan. mutta ei tuo nyt niin harmittan.ei siellä kuulemma olisi hurjaa ollutkaan ja tyypit joiden varjolla sinne piti päästä lähti heti gegen jälkeen heinolaan. kaitte. oisi ollu siisti ehkä kavereille elbailla jälkeenpäin. no niin no. se siitä sitten. minä olen naurettava.