Apulanta
Kotisivu
Viivakoodit 16.02.2001

8.6.2000 Valkeakoski

(grl)

Ilta alkoi lupaavasti...Bussi jonka piti mennä Koskiin ei sitten tullutkaan,ja tietenkin satoi vettä!!! No lopulta parin pikaisen puhelun jälkeen saatiin kyyti,onneksi! Pettymys oli aika suuri keikkapaikalle tultua...lava oli kuppaisen pieni ja koko alue oli mutavelliä. No illasta selvittiin kunnialla muutaman ölvipullon kautta.

Alku oli hiukan kireä,keikan alkaessa biisillä Mitä kuuluu? Toni näytti olevan kyrpiintynyt joutuessa kaiken maailman kissanristiäisiin,joten oli aika agressiivinen. sitten tuli kaikkien rakastama Käännä se pois jolloin minäkin jo aloin olemaan melkein välittämättä Tonin vittumaisesta asenteesta joka sai niskakarvani pystyyn... tämän jälkeen Od0tus,joka kuulostaa kerta kerralta paremmalta. Koko keikan ajan oli hiukan teknisiä ongelmia,mutta ne eivät rokkisetiä haitanneet. sitten tuli Mato ja olin jo aivan hurmiossa,mikä myös saattoi johtua aikaisemmasta "keskustelustani" poikien kanssa,tai ainakin yrityksestä,polveni tutisivat niin etten pystynyt pitkään aikaan seisomaan.Vaikka itse naurankin näille poikabändihysteriafaneille,enkä kutsuisi nyt itseäni niin kiihkofaniksi,se vain jotenkin iski kun tajusin että,Vittu mä oon ihan dorkana täs pyytämässä nimmaria parhaimpaan Apis-julisteeseen ja Sipe vaan juttelee siinä mulle ihan coolina!!! Kumminkin sitten tuli Silti onnellinen.

Hallaa
00010
EYT
teit meistä kauniin
mitä vaan
Silmämuna
TICTACIN  !!!!!LOPETA!!!
JA VIHDOIN JA VIIMEIN lempibiisieni melkein kärkeen päässyt
AAAAAnnnnAAAAA MMMMuuuuuLLLLLllllllEEEEE ppppIIIIssKaaaaaa!
Mutta pojat jos luette tämän, tämä on hartain ja ehkä ensimmäinen toiveeni teiltä;että soittaisitte keikoilla "vanhaa" sydäntäni lämmittävän lupasit mulle biisin joka kourasee ja syvältä...kiitos jo etukäteen!

p.s. lavastus oli mainio !